Verkoop

Opel Blitz takelwagen 1965

Deze Opel takelwagen is uniek in zijn soort, origineel gebouwd voor dit werk. Een mechanische PTO die het vermogen van de sterke zescillinder 2,5 ltr perfect overbrengt op de takel. Verder rijdt en remt de auto goed en de Carroserie is in zeer goede staat.

Kantoormeubelen

Bureaus beperkt in hoogte verstelbaar, ladekasten, roldeur legbordkasten, stoelen, vergadertafels en stoelen, etc. Gebruikt maar netjes, prijzen zeer concurrerend. Opstelling te bekijken op afspraak Grotestraat 97A Sambeek Conferentiestoelen stapelbaar merk: Schaffenburg Topkwaliteit Hanglampen, Industrial Look.

Tafels steigerbuis en hout

Betaalbare tafels 180 x 90 cm blad (steigerbouwers gelakt), frame van steigerbuizen en koppelingen. Merk G Live, zeer stabiel en industrial look Kwantumkorting naar rato , bezorgen en monteren is mogelijk

Essex Super Six 1926

Prachtige Essex 6 persoons cabriolet. Deze in Detroit gebouwde luxe wagen heeft zijn jonge jaren doorgebracht in Australië en is geruime tijd geleden door een Nederlander gekocht en gerestaureerd. De Essex heeft kleine gebruikssporen en de voorbumper zou eigenlijk opnieuw verchroomd moeten worden. De motor loopt goed, de auto schakelt en remt naar behoren. SlingerMeer lezen over “Essex Super Six 1926”

Voorzetapparatuur Push Pull

Derde of vierde ventiel aanwezig? Dan is deze Push Pull wellicht iets voor u. Snel containers laden met dozen en of vaten, palletloze ladingen voor als het snel en schadeloos moet.


Op de hoogte blijven van ons actuele aanbod?

Schrijf u eenvoudig in en krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: