Kantoormeubelen

Bureaus beperkt in hoogte verstelbaar, ladekasten, roldeur legbordkasten, stoelen, vergadertafels en stoelen, etc.

Gebruikt maar netjes, prijzen zeer concurrerend.

Opstelling te bekijken op afspraak Grotestraat 97A Sambeek

Ahrend stoelen met nieuwe stoffering en garantie op techniek
Lage en hoge roldeurkasten
Vergadertafels en stoelen
Stoelen stapelbaar
Bel voor een afspraak

Conferentiestoelen stapelbaar merk: Schaffenburg Topkwaliteit

Mooie kantinetafel met zes stoelen, merk Schaffenburg
Dubbele bureaus in hoogte verstelbaar met slinger

Opslagmogelijkheden vanaf één tot duizend pallets bij Actielana

Bij Actielana bent u op het juiste adres voor elke vorm van “Logistieke ontzorging” , of het nu gaat om enkele palletplaatsen omdat u gaat verhuizen en tijdelijk uw goederen op een droge en schone plaats wilt opslaan of voor langere tijd uw palletgoederen op wil slaan, Actielana Sambeek regelt, transporteert, identificeert, lokaliseert en administreert uw waardevol eigendom.

Wij zijn door jarenlange(n) ervaring specialist op dit gebied en kunnen uw hele logistieke project begeleiden.

Bel gerust voor een afspraak op maat, wij maken graag tijd voor u vrij.

Wij onderscheiden ons in vakmanschap.

U bent verzekerd van kwaliteit en betaald alleen voor de palletplaatsen die u afneemt, tarieven op maat en per week opslag.

Extra diensten als om of verpakken, containerverladingen of anderzijds zijn mogelijk, alles is maatwerk.

Een modern Warehouse Management Systeem (WMS) administreert uw goederen en zorgt dat niets verloren gaat. Een kwaliteitssysteem (QMS) borgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ondersteuning nieuwbouw Coenen Transport en Districenter Cuijk

Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk gaan verhuizen naar Bedrijvenpark Laarakker. Het bedrijf gaat een kavel van ca 23.000 m2 betrekken, direct gelegen aan de afslag van de A73. Coenen bouwt hier een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd warehouse voor koel- en vriesproducten voor haar klanten. Ook het kantoor wordt in Haps gevestigd. De kavel biedt tevens ruimte voor toekomstige uitbreiding.
 
Het nieuwe warehouse dat op Bedrijvenpark Laarakker wordt gebouwd is bijzonder duurzaam en innovatief te noemen en heeft een opslagcapaciteit van ruim 27.000 pallets  Het logistieke proces in het 35 meter hoge warehouse is volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van het beschikbare grondoppervlak. Door het gebruik van automatische kranen en rollenbanden is er veel minder koude verlies, hierdoor wordt veel energie bespaard. Het dak zal voorzien worden van zonnepanelen, zodat een groot deel van de energiebehoefte lokaal opgewekt wordt. De restwarmte uit de koel-vriesinstallatie wordt gebruikt voor de kantoren, de emballagehal en de truckwash.
 
Coenen transporteert op dit moment koel- en diepvriesproducten vanuit meerdere opslag- en productielocaties naar afnemers in de Benelux en Duitsland. Voor de distributie van deze levensmiddelen werkt Coenen met 40 eigen vrachtwagens en 85 enthousiaste medewerkers. Daarnaast heeft Coenen een dochteronderneming Districenter Cuijk, welke dé specialist is op het gebeid van warehousing, orderpicking en aanvullende logistieke diensten zoals ompakken en verpakken.
 
Landmark
Eigenaar Theo Coenen vertelt:  “Na vele jaren weggeweest te zijn uit de gemeente Cuijk ben ik er trots op om in Haps, op de “Landmark-locatie” van Laarakker, de nieuwbouw te mogen realiseren. Immers mijn opa is ons bedrijf in 1934 in Sint Agatha gestart.”
 
Duurzaam en innovatief
Wethouder Economische Zaken Maarten Jilisen is verheugd met de komst van Coenen naar Haps. “Het is een echt familiebedrijf dat constant in ontwikkeling is. Een innovatieve ondernemer waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het bedrijf past hierdoor naadloos bij onze Agrifood Tech visie voor het Land van Cuijk.  We zijn er dan ook trots op dat dit bedrijf in de regio blijft en voor onze gemeente heeft gekozen.”
 

Prachtig project om onze kennis te mogen delen, een geweldige organisatie om voor te mogen werken.👌